Министър-председателят Бойко Борисов присъства на демонстрациите на военните командоси от

...
Министър-председателят Бойко Борисов присъства на демонстрациите на военните командоси от
Коментари Харесай

Борисов: Неразумните българи в самолетите от Холандия увеличиха заразените у нас

Министър-председателят Бойко Борисов участва на демонстрациите на военните командоси от Силите за специфични интервенции на полигона в село Црънча.



" Честит празник! Живи и здрави бъдете всички! Честит празник и на българската войска! ", поздрави министър председателят всички, които честват на Гергьовден.



Нашите специфични елементи имат най-хубавото, което може да се желае ”. „ Не сме съкратили нито един разход ” „ Всичко, което са поискали, сме им дали. Не могат да се оплачат ”, разяснява министър председателят.

Това е ден на храбростта - храбри бяха лекарите, пожарникарите, служителите на реда, обществените служащи, които работят и за жалост още дълго ще работят на първа линия, тъй като през днешния ден има антирекорд - 30 000 починали от ковид в Европа. Храбри бяха и тези, които съблюдаваха карантината.

Всички, които идват от чужбина донасят вируса, по какъв начин ще стартира туризмът в по този начин обстановка? Това значи един холандец идва в един хотел и целия хотел го затваряме. Нищо не е минало, нищо не се знае по какъв начин ще се развие, сподели още Борисов.
 Министерския съвет
Нищо не сме разхлабили, което да промени рамката на карантината. Още нищо не сме разхлабили, което да донесе пари в бюджета. Разхлабваме единствено това, което ще донесе повече мощ, здрав дух. България е с най-либералните ограничения, акцентира министър председателят.
 Министерския съвет
Ако не бяха тези неразумни хора от Холандия, които пристигнаха с 2-3 самолета и разнесоха болестта..., а ние няма по какъв начин да забраним на българите да влязат в България. Това е недисциплинирано. Нямаше да има толкоз инфектирани у нас.

Полицията, която махнахме от КПП-тата, ще я употребяваме като запас, с цел да охраняваме старческите домове. Там е най-опасно. Както и къде има огромно скупчване по махалите, съобщи Борисов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР