Министър-председателят Бойко Борисов поздрави, чрез профила си във Фейсбук, мюсюлманите

...
Министър-председателят Бойко Борисов поздрави, чрез профила си във Фейсбук, мюсюлманите
Коментари Харесай

Премиерът и президентът поздравиха мюсюлманите с предстоящия Курбан Байрам

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави, посредством профила си във " Facebook ", мюсюлманите с идния празник Курбан Байрам. " Нека дните на всички са изпълнени с наслада и благополучие за фамилиите и околните Ви, да има мир, съгласие и взаимно почитание! ", е написал той. Борисов е в Туркменистан отпред на делегация, в която има и четирима министри, за присъединяване в първия Каспийски стопански конгрес.

И Президентът Румен Радев насочи пожелания за здраве и благополучие към представителите на мюсюлманската общественост в България във връзка празника. „ Свещените за мюсюлманите дни припомнят на цялото общество за огромното значение и мощ на традициите, построени върху устрема за човешко съгласие, съпричастност и духовно израстване ", декларира президентът в своя приветствен адрес.

Президентът акцентира, че когато откровено имаме вяра и следваме достоверни и сплотяващи добродетели, устояли на историческите превратности и потвърдили жизнеността си, укрепваме опциите си за по-добър и заслужен живот.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР