Министър-председателят Бойко Борисов посрещна новоизбрания председател на Европейската комисия Урсула

...
Министър-председателят Бойко Борисов посрещна новоизбрания председател на Европейската комисия Урсула
Коментари Харесай

Борисов посрещна новоизбрания председател на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен


Министър-председателят Бойко Борисов посрещна новоизбрания ръководител на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, която идва на посещаване в България.

Двамата следва да проведат работна среща в Министерския съвет, на която ще обсъдят разнообразни тематики от европейския дневен ред и от международната политика. Визитата е част от консултациите, които Урсула фон дер Лайен организира с водачите на страните членки на Европейски Съюз преди представянето на цялостния състав на новата Комисия за утвърждение пред Екологичен потенциал.

През юли тази година Европейският парламент избра Урсула фон дер Лайен за предстоящ ръководител на Европейската комисия. Тя е първата жена, определена за ръководител на Комисията.

През последните 12 години на участие на нашата страна в Европейския съюз е открито мощно доверие и отличното съдействие сред България и Европейската комисия. Конструктивното взаимоотношение с всички европейски институции способства страната ни да организира сполучливо първото си председателство на Съвета на Европейски Съюз.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР