Министър-председателят Бойко Борисов посети с. Маноле, където се намира най-голямата

...
Министър-председателят Бойко Борисов посети с. Маноле, където се намира най-голямата
Коментари Харесай

Борисов: Благодаря на стопаните, че не се подведоха по популистките приказки на опозицията

Министър-председателят Бойко Борисов посети с. Маноле, където се намира най-голямата надгробна могила на Балканите - Малтепе.

Той дойде на археологическите разкопки с министъра на културата Боил Банов и регионалният шеф на Пловдив Здравко Димитров, с цел да ревизира до каква степен са стигнали изследванията по обекта.

Премиерът се спря за миг пред публицистите, пред които разяснява отпуснатите средства за изборите и тези за животновъдите.

,,За изборите средствата са в размер на 71 млн. лв. и 29 млн. лв. ще получат селските стопани, на които желая да им благодаря, че не се подведоха по популистките приказки на опозицията. Видяхте, че африканската чума не беше единствено у нас, само че и в прилежащи страни - Сърбия, Северна Македония, а в Румъния е от няколко години. Изплащането стартира след 1-ви септември, като те ще получат и по 300 лв., с цел да си дезинфекцират дворовете'', съобщи Борисов и добави, че в случай че тези 29 млн. лв. не стигнат, страната е подготвена да даде спомагателни средства.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР