Министър-председателят Бойко Борисов получи поздравително писмо от председателя на правителството

...
Министър-председателят Бойко Борисов получи поздравително писмо от председателя на правителството
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев изпрати поздравления по повод 3 март до Бойко Борисов


Министър-председателят Бойко Борисов получи приветствено писмо от ръководителя на държавното управление на Руската федерация Дмитрий Медведев във връзка Националния празник на страната ни и 141 години от Освобождението на България от османско робство. Това оповестиха от Правителствената осведомителна работа.

„ В този показателен ден ние си спомняме за мъжеството на съветските войни и българските опълченци, които се сражаваха на Шипка и под Плевен за свободата и независимостта на България. Техният героизъм вечно ще остане в историята на нашите страни “, се показва в приветственото писмо до българския министър председател.

Дмитрий Медведев показва убеденост, че дейната работа на държавните управления на Русия и България ще продължи да подкрепя за укрепването на взаимоотношението в търговско-икономическата и капиталовата сфера и ще сътвори удобни условия за напредъка по планове в региона на енергетиката, инфраструктурата, индустрията, науката и културата.

В писмото до българския министър-председател Борисов министър председателят на Руската федерация пожелава още благополучие и разцвет на българския народ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР