Министър-председателят Бойко Борисов отговаря на въпроси на Илиана Беновска на

...
Министър-председателят Бойко Борисов отговаря на въпроси на Илиана Беновска на
Коментари Харесай

Борисов в отговор на въпрос ще искате ли среща на високо равнище в ЕС за мигрантите: В ЕС са отговорни хора

Министър-председателят Бойко Борисов дава отговор на въпроси на Илиана Беновска на летище София преди да отлети за Анкара за среща с турския президент Реджеп Ердоган на 2-ри март 2020 година

Илиана Беновска: Ще желаете ли среща на върха на европейските ръководители, смятате ли, че това е нужно (по непотвърдена информация идната среща за миграцията ще се организира в България)

Бойко Борисов: Ние не сме ръководители на Европейски Съюз!

Илиана Беновска: Няма значение, Вие сте най-близкия.

Бойко Борисов: В Европейски Съюз са виновни хора – до момента в който всичко не е контрактувано, нищо не е контрактувано!

Илиана Беновска: Добре, само че въпреки всичко ние сме външната граница на Европа, не е ли редно, в последна сметка да се вземе едно общо решение за продължение на финансирането на Турция?

Бойко Борисов: Един умен политик си мери думите и в случай че стигнем до такова решение, уповавам се от София да бъде оповестено, само че ще го разгласят хората, които дават огромните пари. Така че дано да бъдем и скромни, дано се опитаме, пък в случай че стане, всички ще са удовлетворени, в случай че не стане – сме създали опит.

Илиана Беновска: А за какво на следващия ден хора от Европа ще оглеждат единствено гръцко-турската граница?

Бойко Борисов: Какво да гледат на българската? Красива природа!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР