Министър-председателят Бойко Борисов не пожела да взима отношение по ситуацията,

...
Министър-председателят Бойко Борисов не пожела да взима отношение по ситуацията,
Коментари Харесай

Борисов проговори за Очите, Бенчев и Нинова

Министър-председателят Бойко Борисов не пожела да взима отношение по обстановката, при която около ареста на Димитър Желязков – Митьо Очите, бе арестуван и зам.-председателя на общинския съвет на Бургас, определен от квотата на Българска социалистическа партия, Бенчо Бенчев.
" Това минимум ме интересува. Има кой да си дава отговор – огромна партия, постоянно може и такива да се вкарат. Ако очаквате да атакува госпожа Нинова, няма да го направя. Решението в такива случаи е незабавно преследване, махане и готово. Местните организации постоянно могат да създадат някоя пакост. Мен ме интересува в средата на август следващата година да открием сектора на автомагистрала " Хемус ", съобщи министър председателят, който инспектира градежа на автомагистрала " Хемус " в сектора сред Ябланица и Боаза, за който стана ясно, че ще бъде приключен прибързано.
Той посочи и други достижения на държавното управление му, а точно, че следващата година ще бъдат вложени 620 милиона лв. в създаване и ремонт на учебни заведения и детски градини.
Относно срещата в Министерски съвет с представители на хората с увреждания той разяснява:
" Надявам се до края на годината да бъде направена осведомителната система, както бе контрактувано по време на срещата му с Национално представителните организации на хората с увреждания и с майките на деца с увреждания. В новия бюджет със 150 млн. лева повече ще имаме в системата. Ако работим по този начин, както сега, ще могат да се обезпечават в допълнение средства и през идващите години ", сподели още министър председателят.
По думите му над 6 милиарда са били платени за КТБ, за съветските реактори и за американските централи, което в действителност били парите за две автомагистрали " Хемус ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР