Министър-председателят Бойко Борисов, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията

...
Министър-председателят Бойко Борисов, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Младен Маринов с коментар за случката на плаж Росенец

Министър-председателят Бойко Борисов, министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков и министърът на вътрешните работи Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, дадоха брифинг за медиите в Министерския съвет, на който разясняват настоящи събития от последните дни. Военният министър Красимир Каракачанов също взе присъединяване. Причината за брифинга е случката на плаж "Росенец ".

"Разпоредил съм на професионалното управление извънредно добре да съблюдават закона ", разгласи Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,.

НА ЖИВО: Борисов разкри скандално писмо на НСО на Радев за защитата на Ахмед Доган

"Аз държа всяка работа да извършва в цялостен размер своите компетентности, чак тогава да търсят други служби ", сподели още той.

От изявлението на министъра се разбра, че той не желае разграничителна линия с Националната работа за защита (НСО) - нещо, за което удостовери през вчерашния ден и основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Коментарът на Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, идва след множеството запитвания какво са създали чиновниците на Районното ръководство в Бургас, когато са били извикани от съпредседателя на Демократична България Христо Иванов и сътрудниците му, които имаха конфликт с гардове на НСО.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР