Министър-председателят Бойко Борисов инспектира строително-ремонтните дейности на виадуктите на автомагистрала

...
Министър-председателят Бойко Борисов инспектира строително-ремонтните дейности на виадуктите на автомагистрала
Коментари Харесай

Ремонтът на виадуктите на АМ „Тракия“ приключва на 2 юли

Министър-председателят Бойко Борисов инспектира строително-ремонтните действия на виадуктите на автомагистрала „ Тракия “, оповестяват от държавната пресслужба.
В инспекцията участваха и вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

От Министерство на регионалното развитие увериха, че ще бъдат спазени избраните периоди за довеждане докрай на ремонтите на трите уреди.

Очаква се придвижването по виадукта при 20-ия км на Автомагистрала „ Тракия” да се възвърне на 30 юни, по оборудването при 13-ия км – на 1 юли, а по това при 15-ия км – на 2 юли.

Строително-ремонтните действия на връхните структури на трите виадукта са идентични. Демонтажните действия включват фрезоване на асфалтобетонова настилка, разкъртване на замазка и бетонова плоча, и тротоарни конзоли, ремонт на дилатационни фуги, ремонт на оградни уреди и други

Планирани за ремонт са връхните структури на левите плътна на оборудванията. В взаимозависимост от ремонтната стратегия на АПИ те ще бъдат осъществени през есента или идната пролет.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР