Министър-председателят Бойко Борисов инспектира строителните дейности в участъка Сливница-Драгоман по

...
Министър-председателят Бойко Борисов инспектира строителните дейности в участъка Сливница-Драгоман по
Коментари Харесай

Бойко Борисов инспектира строителни дейности по изграждането на АМ „Европа“

Министър-председателят Бойко Борисов инспектира строителните действия в сектора Сливница-Драгоман по построяването на Автомагистрала „ Европа “.

Проектът започва в средата на месец май тази година, ще бъде приключен до 2021 година и се извършва със средства от републиканския бюджет по стратегия „ Ново строителство “ на Агенция „ Пътна инфраструктура “.

Премиерът Бойко Борисов означи, че строителните екипи са свършили доста работа и сполучливо са се справили с всички ровове. „ Първо минаваме по нивите, след това на трошляк и по-късно - на асфалт. Инвестирали сме и сме го дали на хората “, съобщи министър-председателят Бойко Борисов.

С премиера Борисов по време на огледа бяха министърът на стопанската система Емил Караниколов и заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

Стартът на инспекцията стартира от първия надлез, който ще свързва автомагистралата със Сливница. „ Само за три месеца, когато стартирахме плана, има създаване на 100 % на някои действия “, разгласи заместник-министър Нанков.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР