Министър-председателят Бойко Борисов инспектира ремонтите по трите моста на магистрала

...
Министър-председателят Бойко Борисов инспектира ремонтите по трите моста на магистрала
Коментари Харесай

Борисов инспектира мостовете по АМ Тракия

Министър-председателят Бойко Борисов инспектира ремонтите по трите моста на автомагистрала " Тракия ", ситуирани при 13-ия, 15-ия и 20-ия км.

В инспекцията участваха вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

Нанков изясни, че ремонтите включват фрезоване на асфалтобетонова настилка, разкъртване на замазка и бетонова плоча, и тротоарни конзоли, ремонт на дилатационни фуги, ремонт на оградни уреди и др

Той увери министър-председателя, че ще бъдат спазени избраните периоди за довеждане докрай на ремонтите на трите уреди.

Движението по виадукта при 20-ия км ще се възвърне на 30 юни, по оборудването при 13-ия км - на 1 юли, а по това при 15-ия км - на 2 юли.

Планирани за ремонт са и връхните структури на левите плътна на оборудванията. В взаимозависимост от ремонтната стратегия на АПИ те ще бъдат осъществени през есента или идната пролет.

Предстои възлагането им за осъществяване от АПИ през юли 2019 година На виадукта на 20-и км се прави ремонт на долно строене на дясно компактно. За лявото компактно е създаден и координиран план и следва възлагането му.

Борисов запита министрите дали се построява тол системата, а Нанков съобщи, че камерите се инсталират и през вчерашния ден е направил показване на действие на системата. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР