Министър-председателят Бойко Борисов инспектира реализираните инфраструктурни обекти в град Русе.

...
Министър-председателят Бойко Борисов инспектира реализираните инфраструктурни обекти в град Русе.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Правим седем магистрали наведнъж

 Министър-председателят Бойко Борисов инспектира осъществените инфраструктурни обекти в град Русе. Заедно с кмета на града Пламен Стоилов, министър председателят ревизира работата.

" Една от гордостите на града е ремонтираната спортната зала. Надяваме се, че ще домакинстваме огромни шампионати по волейбол ", сподели градоначалникът. Той благодари на премиера Борисов и държавното управление за поддръжката и финансовата помощ за осъществяване на големите проекти на Русе. Борисов посети професионалната гимназия по облекло " Недка Иван Лазарова " в Русе.

Огледа се и в неповторимо венецианско огледало, инкрустирано със седеф.

" Сигурно по тази причина изглеждах по-красив ", пошегува се министър председателят.

По-късно отиде и в реновираното приблизително учебно заведение " Христо Ботев ". Каза на учителите, че са му извънредно значими. Министър-председателят разяснява настоящи въпроси, свързани с града.

" Новият пристан в Русе ще стане най-красивото място в града. За мост, упорстват от Румъния. Обаче не съм оптимист за това ", призна Борисов.

" Ще пуснем до Боаза, до пресичането с пътя
Бойко Борисов на ревизия в Русе
" Доволен съм от типа на град Русе. Доволен съм от работата на Пламен Стоилов. Въпреки това няма да го поддържа за нов мандат, тъй като желая да освежа партията. Никой от нас не е женен за поста си. Аз персонално два пъти съм си ходил. Ние имаме идея и се надявам че Стоилов ще стои до мен ", уточни Бойко Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР