Министър-председателят Бойко Борисов инспектира пътя Пловдив-Асеновград и заяви, че е

...
Министър-председателят Бойко Борисов инспектира пътя Пловдив-Асеновград и заяви, че е
Коментари Харесай

Премиерът Борисов за тол системата: Без пари, такси и данъци нищо не може да се направи

Министър-председателят Бойко Борисов инспектира пътя Пловдив-Асеновград и съобщи, че е станал доста прекрасен . Премиерът приканва водачите обаче да съблюдават рестриктивните мерки, с цел да няма произшествия.
   
Пътят Пловдив-Асеновград е станал доста прекрасен. Призовавам водачите да не се изкушават и да съблюдават рестриктивните мерки, с цел да няма произшествия.
Публикувахте от в Понеделник, 20 май 2019 година
" Освен локалните платна по пътя Пловдив-Асеновград, това, което желаеме да създадем за региона, е околовръстен път ", разгласи Бойко Борисов и уточни, че за заводите, които се откриват в България, е нужна инфраструктура и отвън обитаемоте места. Борисов даде за образец облекчаването на пътния трафик в столицата с построяването на околовръстното шосе.
 
Министър-председателят акцентира и значимостта от въвеждането на тол системата у нас . „ Без пари, без такси и без налози нищо не може да се направи. Парите за поправки и рехабилитация са от бюджета. Тежкотоварните камиони би трябвало да си заплащат “, добави още министър председателят и посочи, че започва и построяването на пътя Асеновград – Кърджали, който ще коства 33 милиона лв..
   
Завършва реконструкцията на 10-километровия сектор от пътя Пловдив – Асеновград. Инвестицията е за близо 33 млн. лева -...
Публикувахте от в  С построяването на 10-километровия сектор от път II-86 Пловдив – Асеновград се обезпечава бърз транспортен достъп на жителите от общините Куклен и Асеновград и от област Смолян до Автомагистрала „ Тракия “. Второкласният път е главната връзка на летище Пловдив и индустриалния регион в покрайнините на Пловдив до Транс-европейска транспортна мрежа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР