Министър-председателят Бойко Борисов и президентът на Сърбия Александър Вучич проведоха

...
Министър-председателят Бойко Борисов и президентът на Сърбия Александър Вучич проведоха
Коментари Харесай

Борисов към Вучич: Не сме спирали да работим

Министър-председателят Бойко Борисов и президентът на Сърбия Александър Вучич организираха двустранна среща на летище София преди да отпътуват за взаимната им ревизия на напредъка по построяването на Автомагистрала „ Европа “ и „ Балкански поток “, оповестиха от държавната пресслужба.

Премиерът Борисов и президентът Вучуч показаха убеденост, че без значение от компликациите, подбудени от епидемията от COVID-19, ще продължи ускорената реализация на плановете, които са от голямо значение, освен за двете страни, само че и за целия район. Министър-председателят Борисов посочи, че макар ковид в България не е серпантина работата по построяването на Автомагистрала „ Европа “ и на „ Балкански поток “.

„ Със завършването на автомагистралата пътуването сред България и Сърбия ще бъде извънредно бързо и елементарно. Изграждането на Автомагистрала „ Европа “ е значимо освен за нашите две страни, само че е и от основно значение за обмена на артикули сред Европа и Азия “, посочи министър председателят Борисов. Министър-председателят подчертава върху напредъка по построяването на правата сред Драгоман и Сливница. „ Работим интензивно и чакам близо 17 км от автомагистралата сред София и границата със Сърбия да бъдат подготвени до края на годината “, уточни министър председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР