Министър-председателят Бойко Борисов и посланикът на САЩ в България Херо

...
Министър-председателят Бойко Борисов и посланикът на САЩ в България Херо
Коментари Харесай

Борисов и Херо Мустафа обсъдиха 5G и американските инвестиции у нас

Министър-председателят Бойко Борисов и посланикът на Съединени американски щати в България Херо Мустафа са се срещнали през днешния ден (16 декември) за обзор на значими въпроси в стратегическите връзки на България и Съединени американски щати в края на годината, заяви държавната пресслужба.
В Министерския съвет двамата разискали американските вложения в България, енергийната диверсификация, българското председателство на Инициативата „ Три морета “, използването на Съвместната декларация за 5G сигурност и опцията за създаване на механизъм за обзор и поощряване на вложенията.
 Манолова: Призовавам Борисов обществено да изясни за неналичието на поддръжка за самонаетите българи Манолова: Призовавам Борисов обществено да изясни за неналичието на поддръжка за самонаетите българи
" Самоосигурявaщите се българи би трябвало да са гневни на Борисов, откакто ги е оставил без поддръжка от Европейски Съюз. Заради безпорядък и непросветеност...
Това е втора среща в границите на два дни на дипломат Мустафа във връзка вложения у нас. В понеделник тя бе в президенството и се. Обявените тематики бяха още веднъж „ Три морета “, само че и енергийната диверсификация в България, както и по тематики от региона на сигурността и стабилността в района на Югоизточна Европа. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР