Министър-председателят Бойко Борисов и министърът на регионалното развитие Николай Нанков

...
Министър-председателят Бойко Борисов и министърът на регионалното развитие Николай Нанков
Коментари Харесай

Откриха разширения участък от пътя Слънчев бряг - Бургас

Министър-председателят Бойко Борисов и министърът на районното развиване Николай Нанков публично отвориха четирилентовия път Поморие – Слънчев бряг .
" Този път е доказателство за нашите старания за по-спокоен сезон. Много неща, които обещаваме, ги изпълняваме. Тази година направихме 22 км на Автомагистрала “Тракия “, входа на Бургас, пускаме обхода на Ахелой и пътя Ахелой-Поморие. Между другото не знам до момента за 30 дни да са направени 40 км. автомагирстала с цялостна рехабилитация. Пълна реорганизация. Отделно работим по по-висока гаранция при осъществяване на пътни обекти “, сподели министърът на районното развиване Николай Нанков, представен от " Фокус ".
По думите му за обхода на Поморие има 21 тъжби има не може да прескочи и да наруши частния интерес. " До края на юли ще приключим с извънсъдебни съглашения, с цел да можем да стартираме август месец с работата. Няма да затрудним трафика, напълно ново трасе, отвън съществуващото. За следващата година остава Северния обход на Бургас. До края на идната година да изнесем напълно трафика от Автомагистрала „ Тракия “ към Слънчев бряг ", сподели още Нанков.
На церемонията участваха министър председателят Бойко Борисов, министърът на районното развиване Николай Нанков, регионалният шеф на Бургас Вълчо Чолаков, кметът на Община Бургас Димитър Николов, както и кметовете на съвсем всички общини от района депутати от ГЕРБ и Патриотичния фронт, и общински съветници.
С новоизграденото второ платно на първокласния път ще се облекчи трафикът през дейния туристически сезон. Новото 4-лентово трасе е с обща дължина над 9 км. От тях 4,4 км са обходния път на Ахелой, а 4,7 км е реконструирания сектор сред Ахелой и Поморие. Проектите са изпълнени със средства от републиканския бюджет.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР