Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат

...
Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат
Коментари Харесай

Правителството ще одобри допълнителни разходи по бюджета на Министерството на икономиката

Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат посредством видеоконферентна връзка от 10 часа постоянното държавно съвещание, оповестиха от пресслужбата на кабинета. В предварителния дневен ред са включени 17 точки.

Министрите ще одобряват проект за осъществяване на Националната тактика за младежта (2010 - 2020) за 2020 година. Вносител е министърът на младежта и спорта.

Правителството ще вземе решение за промени в състава на Надзорния съвет на Националния застрахователен институт, които са импортирани от министъра на труда и обществената политика.

Министерският съвет ще утвърди спомагателни разноски по бюджета на Министерството на стопанската система за 2020 година. Вносител е министърът на стопанската система.

Министрите ще обсъдят план на закон за изменение на Закона за електронната търговия, който е импортиран от министъра на стопанската система.

В дневния ред е и план на закон за изменение и допълнение на Закона за отговорността за попречване и премахване на екологични вреди. Вносител е министърът на околната среда и водите.

Ще бъде разискван и план на разпореждане за изменение и допълнение на Наредбата за паричните обeзщетения и помощи от Държавното публично обезпечаване, призната с Постановление на Министерски съвет № 188 на Министерския съвет от 2015 година. Той е импортиран от министъра на труда и обществената политика.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР