Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат

...
Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат
Коментари Харесай

Правителството се събира днес на извънредно заседание

Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат посредством видеоконферентна връзка през днешния ден от 17 часа постоянно държавно съвещание.

След оповестените през вчерашния ден нови социално-икономически ограничения за над един милиард лв. в отговор на пандемията от COVID-19 министър председателят Борисов разпореди още през днешния ден да бъде извършено седмичното съвещание на Министерския съвет, тъй че оптимално бързо да бъдат придвижени решенията на кабинета в осъществяване на новите ограничения. Правителството смята за собствен приоритет сериозния и виновен метод към зародилите пред българските жители и другите браншове провокации по отношение на ковид и икономическите последици от него.

Пенсионерите ще получават по 50 лева към пенсиите за три месеца

Освен точки, касаещи осъществяването на социално-икономическите ограничения на държавното управление, предварителният дневен ред на съвещанието включва още одобрение на план на закон за изменение и допълнение на Кодекса на труда, Национална тактика за битка с опиатите, одобрение на план на закон за индустриалните паркове и др.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР