Министър-председателят Бойко Борисов е провел среща с министъра на вътрешните

...
Министър-председателят Бойко Борисов е провел среща с министъра на вътрешните
Коментари Харесай

Борисов заповядал оставките в МВР, за да му е чиста къщичката

Министър-председателят Бойко Борисов е провел среща с министъра на вътрешните работи Младен Маринов в постройката на Министерски съвет. Министър Маринов е докладвал на премиера за взаимната акция на Дирекция „ Вътрешна сигурност “ към Министерство на вътрешните работи и Специализираната прокуратура, при която са били арестувани началникът на отдела „ Противодействие на наркотрафика и разпространяването на опиатите “ в ГДБОП, шеф на бранш в същата дирекция и още един чиновник от вътрешното ведомство.

„ Поздравявам Ви Министерство на вътрешните работи и прокуратурата за тази интервенция, тъй като ние постоянно сме казвали, че би трябвало нашата къщурка да е чиста. Така че приемаш оставките, предлагаш ново управление и продължавате напред “, съобщи от своя страна министър-председателят Бойко Борисов, представен от държавната пресслужба.

В рамките на срещата с вътрешния министър министър председателят Борисов е изискал оставките на заместител основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Георги Арабаджиев и на шефа на ГДБОП основен комисар Ивайло Спиридонов. Според министър-председателя би трябвало да се работи безкомпромисно към всички.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР