Министър-председателят Бойко Борисов е на еднодневно официално посещение в йорданската

...
Министър-председателят Бойко Борисов е на еднодневно официално посещение в йорданската
Коментари Харесай

Посрещнаха с почести и гвардейци Борисов в Аман

Министър-председателят Бойко Борисов е на еднодневно публично посещаване в йорданската столица Аман. Премиерът бе посрещнат с церемониален гвардейски часовой и одобри почетната рота, строена в чест на визитата му.

" По покана на крал Абдулла II бин ал-Хусейн дойдох в Хашемитско кралство Йордания. Посрещна ме Сами Дауд, държавен министър по парламентарните въпроси на Йордания, презаде " Пик ". Целта на визитата ми в Аман е затвърждаването на обичайно другарските връзки сред България и Кралство Йордания, продължаването на позитивния политически разговор, както и укрепването на съдействието в региона на културата и опазването на културното завещание, туризма, търговията и стопанската система. Предстоят ми срещи с крал Абдулла II бин ал-Хусейн и с премиера Омар Раззаз, на които с изключение на двустранни тематики от съвместен интерес, ще бъдат обсъдим настоящи районни и интернационалните въпроси ", написа във Facebook Борисов при идването си в Аман.



 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: