Министър-председателят Бойко Борисов е домакин на Четиристранната среща на високо

...
Министър-председателят Бойко Борисов е домакин на Четиристранната среща на високо
Коментари Харесай

Четиристранна среща на високо равнище между България, Гърция, Румъния и Сърбия

Министър-председателят Бойко Борисов е хазаин на Четиристранната среща на високо ниво сред България, Гърция, Румъния и Сърбия.
 Борисов: Когато министър председателят на Израел напомня по какъв начин сме избавили над 50 000 евреи, това отеква в целия свят
Форумът се организира в резиденция „ Евксиноград " във Варна. Премиерите Борисов, Ципрас и Дънчила и сръбският президент Вучич ще обсъдят развиването на взаимните инфраструктурни планове и задълбочаването на районната непоклатимост, оповестява Българска национална телевизия.

По-късно четиримата водачи ще проведат работен обяд, в който ще взе участие и израелският министър председател Бенямин Нетаняху.

Срещата е обвързвана с желанието на Балканите да бъдат все по-развиващи се и проспериращи страни, съобщи в четвъртък министър председателят Борисов. Точно в сферите, в които Израел е водещ, а България и Балканите имат благоприятни условия, могат да се развиват високите технологии. Българите са извънредно мощни в естествените науки, математическите науки, програмирането, сподели още той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР