Министър-председателят Бойко Борисов даде подкрепата си за законопроектите, внесени в

...
Министър-председателят Бойко Борисов даде подкрепата си за законопроектите, внесени в
Коментари Харесай

Борисов подкрепи Манолова в прекратяването на "модерното робство"

Министър-председателят Бойко Борисов даде поддръжката си за законопроектите, импортирани в Народното събрание от омбудсмана Мая Манолова, чиято цел е да се приключи така наречен " съвременно иго " и да се лимитират пълномощията на частните правосъдни реализатори, оповестиха от пресслужбата на кабинета.

На среща в Министерския съвет двамата са се обединили към нуждата от спомагателни законодателни ограничения за отбрана на трудовите и обществените права на работещите, както и на равнопоставеност на жителите по отношение на частните правосъдни реализатори, банките и монополите в цивилен развой.

Премиерът Борисов е уверил омбудсмана Мая Манолова, че ще ангажира напълно парламентарната група на ГЕРБ в процеса на приемане на импортираните от нея законопроекти, ще упорства те да бъдат обсъждани предпочитано от народните представители и да бъдат дефинитивно признати до края на септември т.г.

Манолова е оценила като съответна и навременна подхванатата от премиера Борисов и от държавното управление промяна за цялостна смяна на отношението на администрацията към жителите и бизнеса. Тя е изразила подготвеност да подкрепя, съгласно пълномощията на институцията на омбудсмана, този развой, с цел да се приключи унижението, на което биват подлагани жителите, когато търсят административни услуги.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР