Министър-председателят Бойко Борисов даде пълната си подкрепа за законопроектите, внесени

...
Министър-председателят Бойко Борисов даде пълната си подкрепа за законопроектите, внесени
Коментари Харесай

Борисов подкрепи Манолова за частните съдебни изпълнители

Министър-председателят Бойко Борисов даде цялостната си поддръжка за законопроектите, импортирани в Народното събрание от омбудсмана Мая Манолова, чиято цел е да се приключи така наречен " съвременно иго " и да се лимитират пълномощията на частните правосъдни реализатори, оповестиха от пресслужбата на кабинета.
 
Депутати лимитират пълномощията на ЧСИ, банките и монополите

На среща в Министерския съвет двамата са се обединили към нуждата от спомагателни законодателни ограничения за отбрана на трудовите и обществените права на работещите, както и на равнопоставеност на жителите по отношение на частните правосъдни реализатори, банките и монополите в цивилен развой.
 
Омбудсманът с ограничения за преустановяване на модерното иго

Премиерът Борисов е уверил омбудсмана Мая Манолова, че ще ангажира напълно парламентарната група на ГЕРБ в процеса на приемане на импортираните от нея законопроекти, ще упорства те да бъдат обсъждани предпочитано от народните представители и да бъдат дефинитивно признати до края на септември т.г.
 
Омбудсманът предложи ограничения против произвола на ЧСИ, монополите и бързите заеми

Манолова е оценила като съответна и навременна подхванатата от премиера Борисов и от държавното управление промяна за цялостна смяна на отношението на администрацията към жителите и бизнеса. Тя е изразила подготвеност да подкрепя, съгласно пълномощията на институцията на омбудсмана, този развой, с цел да се приключи унижението, на което биват подлагани жителите, когато търсят административни услуги. По тематиката 5,2 милиарда лева прибраха частни правосъдни реализатори от длъжници Ще лимитират ли пълномощията на частните правосъдни реализатори?
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР