Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Бойко Борисов разговаря по телефона със сръбския президент Александър Вучич

Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила организира телефонен диалог със сръбския президент Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е... към профила.

Двамата разискаха развиването по подготовката на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през първата половина на 2018 година, оповестиха от държавната осведомителна работа. Акцент беше подложен върху тематиките за свързаността, инфраструктурата и подобряването на изискванията за бизнес и вложения в страните от района. „ България отдава огромно значение на дейната връзка и съдействие сред страните от Западните Балкани и Европейския съюз и поставя старания за слагането на този район във фокуса на внимание “, акцентира министър председателят.

Бойко Борисов и Александър Вучич разискаха и идната в София среща на министър-председателя с водачите на страните на Западните Балкани, придружена от конференция на Световната банка за районно съдействие. Дискутирани бяха и тематиките за идващия кръг от четиристранния формат България-Гърция-Румъния-Сърбия, който ще се организира в Белград през декември. Първата сходна намира се състоя във Варна при започване на октомври по самодейност на българския министър председател.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР