Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов получи поздравителни писма от Бинали Йълдъръм и Дмитрий Медведев

Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила получи приветствени писма от министър председателите на Руската Федерация и на Турция Дмитрий Медведев Дмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 година в... към профила и Бинали Йълдъръм по случай националния празник на България – 140 години от Освобождението на България от османското робство, оповестиха от държавната пресслужба.

В писмото съветският министър председател Медведев отбелязва подвига на съветските войни и българските опълченци, сражавали се за свободата и независимостта на България. „ Боевете на Шипка и при Плевен са станали част от нашата обща история, която би трябвало да пазим грижливо “, се споделя още в приветственото писмо. Дмитрий Медведев показва, че интензивният двустранен разговор сред България и Русия ще продължи да способства за подсилване на руско-българското взаимоотношение и ще сътвори условия за поощряване на нови перспективни планове в разнообразни сфери.

В приветственото писмо до българския министър председател Бинали Йълдъръм показва убеденост, че актуалните връзки сред България и Турция ще продължат да се развиват в интерес на нашите нации и район. „ Следя със удовлетворение ефикасната дипломация, която България ползва по време на председателството на Съвета на Европейски Съюз и съм задоволен от засиления разговор през последните месеци сред двете държавни управления “, се споделя още в писмото на турския министър председател.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР