Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Бойко Борисов ще даде извънреден брифинг тази нощ

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще даде брифинг в 20 ч в Гранитната зала в Министерския съвет. Това оповестиха от държавния пресцентър.

Темата на брифинга не е упомената. Вероятно обаче е обвързвана с предстоящата вест, че България ще влезе в Чакалнята на Еврозоната.

НА ЖИВО: Привърженици на ГЕРБ и държавното управление извършиха центъра на София

Вчера организация "Ройтерс " заяви, че България и Хърватия са утвърдени да влязат в Механизма ERM II. Потвърждение се чака или през днешния ден, или през уикенда.

Междувремнно обаче държавното управление бе ангажирано със абсурда в президентството. Заради изявления на Румен Радев и митингите на "Дондуков " 2, ГЕРБ инициира и събиране на последователи на кабинета довечера.

В 19 ч. Ларгото стана сцена на две демонстрации - пред "Дондуков " 2 отидоха хората в поддръжка на президента и срещу Иван Гешев, а пред "Дондуков " 1 бяха тези, които обявиха поддръжката си за Борисов и държавното управление и се оповестиха отвън опитите за разделяне.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР