Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов: Трябва да свикнем да живеем с новата болест и да сме готови за най-лошото

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г организира работна среща с Националния действен щаб, на която бе разисквана настоящата епидемиологична конюнктура с разпространяването на COVID-19 у нас и ограниченията за поддържане на готовността на лечебните заведения да одобряват и лекуват пациенти с новия вирус. На диалога участваха също министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев, министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на стопанската система Емил Караниколов.

Министър Ананиев рапортува на премиера Борисов, че на планувана среща с Българския лекарски съюз ще бъде дискутирана промяна на цената на клиничната пътека за COVID-19, тъй че финансирането й да е съответно на полаганите грижи от медицинските екипи. Ще бъде разисквана също и опцията цените на всички клинични пътеки да бъдат повишени с такава сума, че с нея да може да се покрива входящият тест за ковид на пациентите при постъпване в болница, без значение с какво заболяване, а не да е за сметка на болния или на лечебните заведения.

Засилваме готовността на лечебните заведения за лекуване на българите с ковид. Трябва да свикнем да живеем с новата болест и да сме готови за допустимо най-тежкото развиване на обстановката, съобщи по време на срещата министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

Борисов в Пазарджик: Аз не воювам, аз върша фабрики

Премиерът разпореди на здравния министър и на щаба да продължат извънредно деликатно да наблюдават и проучват данните на заболеваемостта у нас за допустимо най-хубава реакция на здравната ни система за запазване на здравето и живота на българските жители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР