Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Премиерът Борисов: Контролът върху мерките трябва да продължи

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г свика работно съвещание на Националния действен щаб с министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев  Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето ва третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през. В рамките на срещата в Министерския съвет на премиера Борисов беше докладвана настоящата обстановка с разпространяването на COVID-19, както и усилването на потенциала на лечебните заведения с интензивни кревати, тъй че да бъдат в подготвеност при нужда.

Министър-председателят Борисов разпореди на министър Ананиев да организира в допълнение диалози с Националната здравноосигурителна каса и с Българския лекарски съюз по отношение на заплащането на тестванията и клиничната пътека за COVID-19, с цел да имат лечебните заведения задоволително финансиране.

Презапасете се с дрехи, с маски, очила. Всичко би трябвало да е задоволително и премного, съобщи Борисов.

140 нови случая на ковид у нас и четирима умряли

Премиерът означи, че по света има милиони инфектирани, а Европейският съюз продължава да няма единна политика, в това число за отварянето на границите за туризма.

Няма експерт, който да каже, че този камшик на съвремието ще отмине, уточни министър-председателят. В тази обстановка по думите на Борисов е изключително значимо да се следи заболеваемостта в клъстерите и да продължи контролът върху ограниченията.

Председателят на Националния действен щаб Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български доктор, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20 също се съгласи, че е от огромно значение да се укрепи потенциалът на лечебните заведения.

Главният държавен здравен контрольор Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ "Васил посочи, че вълната на вируса пораства в Европа и на Балканите, като акцентира, че напъните в България са ориентирани към противоепидемичните ограничения.

Доц. Ангел Кунчев: Eдва към 20% от заразоносителите имат някакви признаци

Директорът на Националния център по заразни и паразитни заболявания Тодор Кантарджиев  Тодор Кантарджиев Проф. доктор Тодор Веселов Кантарджиев дмн, мзм, приключва Медицинска Академия - София през 1981 година, като подсети, че потенциалът на лабораториите е съществено повишен спрямо началото на епидемията. По думите му е належащо деликатно да се следи за първи случаи на инфектирани в огромни колективи. Представителите на Националния действен щаб бяха безапелационни, че разпространяването на COVID-19 потегля и от провеждането на празнични и религиозни тържества.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР