Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов обсъди с председателя на Европейския съвет политиките за възстановяване на Европа

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г организира видеоконферентен диалог с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в. Двамата разискаха проекта за възобновяване на Европа в отговор на рецесията, подбудена от COVID-19, и новия дълготраен бюджет на Европейски Съюз. Темата ще бъде съществена за първото присъствено съвещание на водачите на Европейски Съюз в Брюксел след рестриктивните ограничения поради пандемията, което ще се организира на 17 и 18 юли в белгийската столица.

По време на диалога българският министър-председател посочи, че предлагането на Европейката комисия от 27 май е извънредно уравновесено, като се има поради сериозните провокации поради пандемията от COVID-19. Премиерът Борисов изрази вяра, че и предлагането на ръководителя на Европейския съвет за съвещанието на 17 и 18 юли ще бъде уравновесено и ще регистрира стартовата позиция на стопанските системи на всяка страна членка, както и силата им на реакция при рецесии.

За България е значимо Кохезионната и Общата селскостопанска политика да бъдат непокътнати на равнищата на актуалното предложение, безапелационен бе Борисов пред Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в.

Българският министър председател подсети, че обичайните бюджетни политики на Европейски Съюз са от основно значение за равнене на общоевропейските стандарти във всички страни членки и за повишение на конкурентоспособността. По отношение на Многогодишната финансова рамка Борисов също регистрира като позитивно съответното финансиране по въпросите на миграцията и сигурността, което съответствува с разбирането на премиера за основното значение на опазването на външните граници на Европейски Съюз.

Европейски Съюз регистрира мощна политическа воля за съглашение по бъдещия бюджет

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г добави, че Фондът за обективен преход на Европейски Съюз е нужно да бъде по-гъвкав, с цел да отговори в оптималната степен на настоящите провокации пред страните членки. В този смисъл съгласно българския министър председател е добре да се намерения върху опцията Фондът да планува и средства за поощряване и насърчаване на мощности за зелена сила в райони, в които до момента не са съществували енергийни мощности.

,,Когато това се осъществя, повече райони ще имат опция да носят „ зелен “ позитив за стопанската система на ЕС'', означи министър председателят Борисов пред ръководителя на Европейския съвет.

По време на видеоконферентния диалог в детайли бе разисквано предлагането, което Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в ще показа на водачите от Европейския съвет на присъственото съвещание в Брюксел в средата на юли, включващоактуализиран план на многогодишната финансова рамка и инструмента "Следващо потомство Европейски Съюз ".

Инструментът "Следващо потомство Европейски Съюз ", основан в отговор на провокациите в битката против COVID-19, се състои от три стълба: поддръжка на държавите-членки за вложения и реформи; усилване на стопанската система на Европейски Съюз посредством стимулиране на частните инвестиции; добиване на поучения от рецесията. Първият дирек включва в себе си Инструмента за възобновяване и резистентност и Фонда за обективен преход. Третият дирек планува укрепване на механизма за гражданска отбрана, основаване на нова стратегия „ Здраве “ за вложение в здравната система на Европейски Съюз и укрепване на програмата „ Хоризонт Европа “ в частта ѝ за финансиране на научни проучвания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР