Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Премиерът Борисов обсъди с Шарл Мишел Плана за възстановяване на Европа

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в организираха телефонен диалог. По самодейност на Мишел двамата разговаряха по отношение на видеоконферентната среща на държавните и държавни ръководители на държавите-членки на Европейски Съюз, която ще се състои в края на актуалната седмица, оповестяват от пресслужбата на кабинета.

На нея европейските водачи ще обсъдят Плана за възобновяване на Европа, който Европейската комисия предложи публично на 27 май.

Борисов към Фон дер Лайен: Подкрепяме предлагането на Европейска комисия за Плана за възобновяване на Европа

В диалога си с ръководителя на Европейския съвет министър председателят Борисов означи, че смята предлагането на Европейката комисия за доста уравновесено, изключително като се има поради сериозните провокации, подбудени от пандемията от COVID-19.

Министър-председателят изрази своето положително отношение към проекта за възобновяване, като акцентира, че е значимо да се регистрира стартовата позиция на стопанските системи на всяка държава-членка, както и силата им на реакция при рецесии.

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г съобщи, че за България е значимо кохезионната и общата селскостопанска политика да бъдат непокътнати на равнищата на актуалното предложение. Премиерът подсети, че за по-младите държави-членки обичайните бюджетни политики на Европейски Съюз са от значително значение за достигането на общоевропейските стандарти и за повишение на конкурентоспособността.

По отношение на Многогодишната финансова рамка Борисов също регистрира като позитивно съответното финансиране по въпросите на миграцията и сигурността, което съответствува с разбирането на премиера за основното значение на опазването на външните граници на Европейски Съюз. По отношение на Фонда за обективен преход, министър председателят Борисов посочи, че е належащо той да бъде по-гъвкав, с цел да може да отговори в оптималната степен на потребностите на държавите-членки. В този смисъл съгласно Борисов е добре да се намерения върху опцията Фондът да планува и средства за поощряване и насърчаване на мощности за зелена сила в райони, в които до момента не са съществували енергийни мощности. Това по думите му би помогнало на повече райони да носят „ зелен “ позитив за стопанската система на Европейски Съюз.

В хода на диалога бяха откроени обособените аспекти на Плана за възобновяване на Европа, който се състои от предлагането за нова Многогодишна финансова рамка и от инструмента „ Следващо потомство Европейски Съюз “, особено основан в отговор на провокациите в битката против COVID-19. Инструментът „ Следващо потомство Европейски Съюз “ се състои от три стълба: поддръжка на държавите-членки за вложения и реформи; усилване на стопанската система на Европейски Съюз посредством стимулиране на частните инвестиции; добиване на поучения от рецесията. Първият дирек включва в себе си Инструмента за възобновяване и резистентност и Фонда за обективен преход. Третият дирек планува укрепване на механизма за гражданска отбрана, основаване на нова стратегия „ Здраве “ за вложение в здравната система на Европейски Съюз и укрепване на програмата „ Хоризонт Европа “ в частта й за финансиране на научни проучвания.

Акцент в диалога на премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в беше също Пакетът Мобилност I – тематика, по която по-рано през днешния ден Борисов беседва и с представителите на сдруженията на превозвачите. Борисов изрази позиция, че приемането на актуалното предложение би било неточност, защото съдържа несъгласия. Министър- ръководителят даде образец с една от последствията от приемането на Пакета, който ще докара до изминаването на хиляди километри на вятъра от тежкотоварните машини и до в допълнение замърсяване на въздуха с нездравословни излъчвания, което не отговоря на общия европейски блян към запазване на околната среда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР