Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Какво предвижда дневният ред на утрешното заседание на Борисов и министрите?

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и министрите ще проведат посредством видеоконферентна връзка идното на следващия ден постоянно държавно съвещание, осведомиха от пресцентъра на Министерския съвет.

Разговорите са планувани в 10 ч.

В дневния ред са включени седем точки за разглеждане. Сред тях са най-вече планове за отдаване на държавни парцели за разнообразни цели.

Борисов разисква онлайн със прилежащите страни по какъв начин да се облекчи пътуването

Ето и цялостния дневен ред на утрешното съвещание:

1. ПРОЕКТ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА СПИ­СЪКА НА ДЪРЖАВИТЕ С ПАЗАРЕН РИСК Пожарна охрана ЧЛ. 5, АЛ. 1 ОТ ЗАКОНА ЗА ЕК­СПОРТНОТО ЗАСТРАХОВАНЕ, ПРИЕТ С ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 124 НА МИНИС­ТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2007 Г.

2. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА УЧРЕДЯВАНЕ НА БЕЗВЪЗМЕЗДНО ПРАВО НА ПРОКАРВАНЕ В ИМОТИ - ПУБЛИЧНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ, ПРЕДОС­ТАВЕНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА НАЦИОНАЛНА КОМПАНИЯ „ ЖЕЛЕЗОПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА”, НАХОДЯЩИ съдебна експертиза В С. БИСЕР, ОБЩИНА ХАРМАНЛИ, ОБ­ЛАСТ ХАСКОВО, В ПОЛЗА НА „ БЪЛГАРСКА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОННА КОМ­ПАНИЯ” ЕАД.

3. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ДАВАНЕ НА СЪГЛАСИЕ ЗА ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, СОБСТВЕНОСТ НА „ БДЖ-ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВО­ЗИ” ЕООД - СОФИЯ.

4. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА ИМОТ - ПУБЛИЧНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ, ЗА ИМОТ - ЧАСТНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ, И ЗА ДАВА­НЕ НА СЪГЛАСИЕ ЗА ПРЕМАХВАНЕТО МУ.

5. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРЯВАНЕ ПОЗИЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛ­ГАРИЯ ЗА УЧАСТИЕ В НЕФОРМАЛНА ВИДЕОКОНФЕРЕНЦИЯ НА СЪВЕТА Пожарна охрана КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, ФОРМАТ „ НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ”, КОЯТО ЩЕ съдебна експертиза ПРОВЕДЕ НА 29 МАЙ 2020 Г.

6. ДОКЛАД ЗА ОДОБРЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ УЧАСТИЕТО НА РЕПУБЛИ­КА БЪЛГАРИЯ В НЕФОРМАЛНА ВИДЕОКОНФЕРЕНЦИЯ НА СЪВЕТА НА ЕВ­РОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Пожарна охрана ТРАНСПОРТ, ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ И ЕНЕРГЕТИКА, ФОРМАТ „ ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ”, ПРОВЕДЕНА НА 5 МАЙ 2020 Г.

7. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ОТКАЗ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА КОНЦЕСИЯ ЗА ДО­БИВ НА ПОДЗЕМНИ БОГАТСТВА Пожарна охрана ЧЛ. 2, АЛ. 1, Т. 6 ОТ ЗАКОНА ЗА ПОДЗЕМ­НИТЕ БОГАТСТВА - СКАЛНООБЛИЦОВЪЧНИ МАТЕРИАЛИ - КВАРЦОВИ СИЕ­НИТИ, ОТ НАХОДИЩЕ „ КАРИЕРА I-ВИ МАЙ ВИТОША”, РАЗПОЛОЖЕНО НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ПЕРНИК, ОБЛАСТ ПЕРНИК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР