Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов посети училище Петко Каравелов в Асеновград

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посети учебно заведение "Петко Каравелов " в Асеновград.

Той бе дружно с финансовия министър Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва и министъра на спорта Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във. Борисов бе посрещнат в Асеновград от кмета на Общината Христо Грудев.

Там министър председателят беседва с възпитаници и учители от учебното заведение.

Борисов за границата ни: Миграцията е нулева

По-рано през днешния ден той бе в Средно учебно заведение "Найден Геров " в Пловдив. Заедно с министър-председателя на визитата бяха министърът на финансите Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва, министърът на спорта Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във и кметът на Пловдив Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на.

Училището е едно от петте образователни заведения в града, които ще получат средства от държавния бюджет за физкултурни салони. "Добре заварили, по какъв начин сте ", сподели министър председателят и се поинтересува къде ще е физкултурният салон. Борисов разяснява с педагозите нарастванията на учителските заплати. "Знам, че парите са значими, само че чувството на 24 май всичките да ти дадат цветята, че си значима, че си направил нещо, беше водещо. Като има опция в този момент, ще продължим. Няма да стопираме. Това е единственото, на което финансовият министър не ми се е съпротивил, а е упорствал ", сподели Борисов.

Министър-председателят се срещна с шефа на учебното заведение и с преподавателския екип. На срещата участваха и учители от други образователни заведения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР