Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов разговаря с гръцкия си колега Кириакос Мицотакис

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г организира телефонен диалог с гръцкия министър председател Кириакос Мицотакис  Кириакос Мицотакис Кириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик. Мицотикис е роден в Атина на 4 март 1968 година.

С оглед на ситуацията в Сирия и обстановката с мигрантите, министър председателят Борисов инициира диалога с гръцкия си сътрудник, с цел да могат двамата да обменят информация за ситуацията и да се съветват като положителни съседи и стратегически сътрудници, каквито са България и Гърция.

Борисов беседва с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел

Министър-председателят Борисов и министър председателят Мицотакис се съгласиха, че проблемите в района могат да се решат единствено с общи старания и разговор.

„ Сътрудничеството ни е ос на непоклатимост в Югоизточна Европа. Заедно работим за стабилността и просперитета освен на нашите две страни, само че и на целия район “, съобщи министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година В рамките на диалога българският министър-председател акцентира, че България постоянно е упорствала за изчерпателен механизъм на Европейски Съюз за ръководството на миграцията
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР