Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов писа до китайския премиер заради коронавируса

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изпрати писмо до премиера на Китайската национална република Ли Къцян, в което показва съпричастността на българското държавно управление към китайския народ. Поводът е тревожното разпространяване на ковид, довел до многочислени болни и жертви.

„ От името на държавното управление на Република България и персонално от свое име сервирам откровени съчувствия на фамилиите и околните на умрелите, пожелания за скорошно и цялостно възобновяване на заболелите, както и съпричастност към приятелския китайски народ в този тежък миг “, отбелязва в писмото българският министър председател.

Прибираме наши студенти от Ухан

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г показва вяра, че навреме подхванатите огромни и бързи дейности от китайското държавно управление, медицински среди и общество за справяне с разпространяването на вируса скоро ще дадат резултат и рецесията ще бъде дейно преодоляна. В писмото министър председателят Борисов показва, че навременните и поредни ограничения са от огромно значение освен за Китай, само че и за интернационалната общественост като цяло.

„ Уверявам Ви в нашата взаимност с жителите на Ухан и засегнатите провинции и поисквам триумф на държавното управление и народа на Китай в напъните за справяне с подлото заболяване “, декларира още министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г до китайския министър председател Ли Къцян.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР