Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов посреща лидерите на 28-те страни-членки на ЕС и на Западните Балкани

Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила посреща през днешния ден водачите на 28-те страни-членки на Европейски Съюз и държавните и държавни глави на страните от Западните Балкани. Освен в срещата ЕС-Западни Балкани министър председателят Борисов ще е хазаин на редица съпътстващи събития, оповестява пресцентърът на кабинета.

В 08:30 ч. Бойко Борисов ще се срещне с президента на Европейската конфедерация на профсъюзите Лука Визентини. Двамата ще беседват в постройката на Министерския съвет. В срещата ще вземат присъединяване също министърът на труда и обществената политика Бисер Петков Бисер Петков е министър на труда и обществената политика. Роден е на 6... към профила и ръководителите на КНСБ и КТ "Подкрепа " Пламен Димитров и Димитър Манолов.

В 13:00 ч. министър-председателят Бойко Борисов ще открие конференцията "Диалог със Западните Балкани: основаване на район на напредък, сигурност и съгласуваност по пътя към Европа ". На нея политици, общественици, представители на неправителствени организации от разнообразни страни ще дискутират европейската вероятност пред страните от района и стъпките за реализиране на съгласуваност.

От 16:00 ч. министър председателят Бойко Борисов ще посрещне в резиденция "Бояна " водачите от Европейската национална партия, които ще вземат участие в Срещата на върха на ЕНП. По време на форума десните водачи ще се концентрират върху подготовката за срещата на върха сред Европейски Съюз и Западните Балкани на 17 май. В 15:30 ч. Бойко Борисов и ръководителят на ЕНП Жозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, ръководител на групата на Европейската национална... към профила ще създадат изказвания пред медиите.

В 18:30 ч. министър-председателят Бойко Борисов ще беседва с ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск. Двамата ще обсъдят подготовката и провеждането на срещата ЕС-Западни Балкани на 17 май, на която Борисов и Туск са взаимни домакини.

От 19:00 ч. в "София Тех парк " министър председателят Бойко Борисов ще посрещне публично сътрудниците си от Европейския съвет. Борисов е хазаин на работна вечеря на водачите на Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР