Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов подкрепи законодателните инициативи на Мая Манолова

Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила даде цялостната си поддръжка за законопроектите, импортирани в Народното събрание от омбудсмана Мая Манолова, чиято цел е да се приключи така наречен „ съвременно иго “ и да се лимитират пълномощията на частните правосъдни реализатори.

На среща, извършена в Министерския съвет, двамата се сплотиха към нуждата от спомагателни законодателни ограничения за отбрана на трудовите и обществените права на работещите, както и на равнопоставеност на жителите по отношение на частните правосъдни реализатори, банките и монополите в цивилен развой.

Премиерът Борисов увери омбудсмана Мая Манолова, че ще ангажира напълно парламентарната група на Политическа партия „ ГЕРБ “ в процеса на приемане на импортираните от нея законопроекти, ще упорства те да бъдат обсъждани предпочитано от народните представители и да бъдат дефинитивно признати до края на м. септември т. година

Манолова оцени като съответна и навременна подхванатата от премиера Борисов и от държавното управление промяна за цялостна смяна на отношението на администрацията към жителите и бизнеса. Тя изрази подготвеност да подкрепя, съгласно пълномощията на институцията на омбудсмана, този развой, с цел да се приключи унижението, на което биват подлагани жителите, когато търсят административни услуги.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР