Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов ще участва в заседанието на Европейския съвет в Брюксел

Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила ще посети Брюксел и Берлин на 22 и 23 юли 2017 година В четвъртък, в белгийската столица министър председателят Борисов ще взе участие в постоянното съвещание на Европейския съвет.

Държавните и държавните ръководители на страните от Европейски Съюз ще одобряват изводи, отдадени на тематиките „ Сигурност и защита “, „ Работни места, напредък и конкурентоспособност”, „ Миграция”, „ Парижкото съглашение по отношение на изменението на климата”, „ Дигитална Европа “ и „ Външни отношения”.

Европейският съвет ще организира съвещание и във формат ЕС-27 по отношение на отдръпването на Обединеното кралство от Европейския съюз. На 23 юни, петък, министър-председателите на Естония, България и Австрия ще показват публично в Брюксел 18-месечната стратегия на Съвета на Европейски Съюз (1 юли 2017 година – 31 декември 2018 г.). Вечерта в петък министър председателят Бойко Борисов ще бъде в Берлин, където ще се срещне с представители на Фондацията на фамилните предприятия.

Акцент на полемиката ще бъдат преимуществата на България като капиталова дестинация. В рамките на визитата си в немската столица министър-председателят Борисов ще беседва и с федералния министър на финансите Волфганг Шойбле.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР