Министър-председателят Бойко Борисов беше във Варна, където посети новостроящия се

...
Министър-председателят Бойко Борисов беше във Варна, където посети новостроящия се
Коментари Харесай

Борисов повози Портних в колата си, докато кметът му се отчиташе

Министър-председателят Бойко Борисов беше във Варна, където посети новостроящия се храм "Св. Прокопий Варненски " в морската столица. Той не пропусна да подчертае пред свещениците, че към този момент пред храмовете по празниците не може да се ''дореди от антихристи'', имайки поради опозицията на ГЕРБ в лицето на Българска социалистическа партия.

Църквата е първата във Варна, която се построява за последните 100 години. Градежът й продължава повече от 10 години, като се чака да бъде приключена до края на тази година. Новата черква се строи благодарение на дарения и помощ от общината и страната.

Премиерът Борисов пусна видео онлайн във Facebook, на което се вижда по какъв начин вози кмета на Варна Иван Портних в колата си, където разискаха значими за Варна тематики. Портних изяснява пред премиера за промени в инфраструктурата на града, както и за актуализирани учебни заведения и паркове. По пътя група деца и майки, които желаеха да поздравят Борисов. Първоначално той отхвърли да спре, с цел да не " кажат, че използваме децата и сме ги довели принудително тука. " Впоследствие въпреки всичко министър-председателят отби колата, даде подписи на децата и си направи селфи с баба, като продължи да оповестява за съображенията си, заради които не желае да слезе от автомобила.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР