Министър-председателят Борисов може да направи моста между Москва и Брюксел.

...
Министър-председателят Борисов може да направи моста между Москва и Брюксел.
Коментари Харесай

Сидеров се размечта да сме домакини на среща между ЕС и Путин

Министър-председателят Борисов може да направи моста сред Москва и Брюксел. Един подобен ход от страна на България е и логически и може би се чака даже и от европейските страни . Това стана ясно от думите на ръководителят на парламентарната група на Обединени патриоти и водач на партия " Атака " Волен Сидеров по тематиката с напрежението в Европа към случая " Скрипал ".
България има този късмет, до момента в който сме ръководители на Европейски Съюз, да създадем домакинство и президентът Путин, Жан-Клод Юнкер и Таяни да се срещнат в България . Това е идната разумна стъпка на българското държавно управление, означи Сидеров в ефира на Българска национална телевизия.
По думите му вярната посока би трябвало да бъде прагматизмът. Другото са догадки. В този нашумял случай (случаят с отравянето на Сергей Скрипал и щерка му Юлия - бел. ред.) с вероятности не се работи.
Получиха се промени в света, в които превъзходството на Съединени американски щати стартира да понижава. Ако искаш да си купиш нефт, би трябвало да имаш долари. Започна едно доста съществено изместване на финансовия център на Съединени американски щати, петролът стартира да се продава в друга валута, проучва ситуацията в света Волен Сидеров. По думите му това заплашва американската доминация, а Русия стартира да става все по-самостоятелна страна като контрапункт на Запада.
Видя се, че казусът " Скрипал " не работи. Надявам се да не се случат някакви форми на местна война, в която Русия да бъде принудена да се намеси, разяснява още Сидеров.
Той обърна внимание на изборите в Крим, като съобщи, че те са посочили, че хората желаят да бъдат част от Руската федерация . В този случай аз не виждам нарушаване на интернационалните правила. Не би трябвало изкуствено да влизаме във враждебни връзки с страни като Русия.
В момента вървят енергийни планове, което е добре за нас, нямаше да е добре да скъсаме с връзките с Русия. Добре е, че президент и министър председател застанаха на една позиция. Аз ще работя за това да бъдем домакини на един мост за нормализиране на връзките Москва-Брюксел, разясни още Сидеров.
По отношение на случая с Горан Благоев, Волен Сидеров означи, че не може да одобри, че един политик не може да подлага на критика публицисти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР