Министър-председателят акад. Николай Денков очаква наказания за нападението срещу български

...
Министър-председателят акад. Николай Денков очаква наказания за нападението срещу български
Коментари Харесай

Денков: Очаквам наказания за агресията срещу българин в Скопие

Министър-председателят акад. Николай Денков чака санкции за нападението против български жител в Република Северна Македония.
Прочетете още
„ Агресията е изцяло неприемлива. Ясно е, че се търсят всевъзможни мотиви за нея, даже и на спортни събития, които би трябвало да ни сплотяват “, сподели той пред публицисти във връзка случилото се с български футболни почитатели в Скопие. Българските институции са подхванали съответните дейности, с цел да защитят нашите жители, а виновниците да понесат своята отговорност. Премиерът означи, че най-важното в тази ситуация е да се стабилизира положението на потърпевшия юноша и той да се завърне назад в  България.

Българската страна ще предприеме всички ограничения, с цел да може срещата сред „ Левски “ и „ Шкули “, която ще се състои в София през идната седмица, да протече без произшествия.

Акад. Денков изрази удовлетворение, че Народното събрание дефинитивно одобри Закона за държавния бюджет за 2023 година „ В пленарна зала всичко си пристигна на мястото, крайният бюджет е добър “, заключи министър-председателят.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР