Министър председателя и неговата партньорка г-жа К. Саймъндс приветстват гостите

...
Министър председателя и неговата партньорка г-жа К. Саймъндс приветстват гостите
Коментари Харесай

Десислава Радева на прием на Кралицата в Лондон - отговорна към етичната мода


Министър ръководителя и неговата партньорка госпожа К. Саймъндс приветстват гостите на влизане, чакат над 100 индивида посетители. Зад тях ще бъде сложена елха и при предпочитание гостите могат да окичват елхата с коледни играчки. Приема ще се състои в резиденцията на министър-председателя на ул. Даунинг стрийт N 10. За приема брачната половинка на президента Румен Радев, Деси Радева, избра един от обичаните си тоалети на NEVENA, който тя облича за трети път на формален мотив. Преди Лондон, госпожа Радева облича същата на рокля на формалното посещаване в Йордания и националния празник на Република България 3 март. Роклята е направена от френска дантела в цвят персийски пясък върху златисто розова сатенирана коприна.

Дантелата е бродирана под форма, създавайки заблуда за безшевност на дрехата. За днешния мотив, за разлика от предходните, брачната половинка на българския президент избра да носи роклята без колан на талията, оставяйки главният акцента да пада върху деколтето, очебийно с триизмерни цветя, както и върху главния контур. Със своя избор на към този момент забелязан тоалет госпожа Радева още веднъж сподели както отговорност към екологичния аспект на модата, по този начин и другите благоприятни условия за носимост на една и съща елегантна дреха за дневен и вечерен мотив.

Съществена част от философията на Невена е постоянно да подтиква и поддържа клиентите си да мислят за перспективното прилагане на тоалетите и държи това да бъде разисквано при основаването им. Докато през днешния ден това е една от най-горещите тематики в света на модата, правилото на устойчивото, етично държание е основата на работата на НЕВЕНА от както марката е основана преди 19 години.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР