Министър-председателя Бойко Борисов заяви, че ще се запази старият режим

...
Министър-председателя Бойко Борисов заяви, че ще се запази старият режим
Коментари Харесай

Борисов за болничните: Тази тема няма да бъде вкарвана в НС, ще се запази старият режим


Министър-председателя Бойко Борисов съобщи, че ще се резервира остарелият режим на погашение на болничните за служащите. Предложението да не се изплаща първия ден от болничните няма да се входира, стана ясно от думите му пред публицисти по време на обхода на строителството на Автомагистрала „ Хемус “ край Габрово.
Премиерът призна, обаче че проблем с подправените болнични има. Той добави също, че не няма по какъв начин на всеки извършител да се постави служител на реда.
„ Тази тематика няма да бъде вкарвана в Народното събрание. Със синдикатите, работодателите в тристранката този проблем ще се гледа. Лекарската колегия би трябвало да разбере, че не може да се толерират тарикати. Това с подправените болнични не може да продължава. Демокрацията е хубаво нещо, само че ние би трябвало да я подкрепи “, съобщи Борисов.
„ Синдикатите са във екстаз, тъй като минималната пенсия става 250 лв.. Това е отколешна фантазия. Икономиката върви добре, промишлеността върви добре и можем да си го позволим “, сподели още Бойко Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР