Министър Петя Аврамова и заместник-министър Николай Нанков в момента не

...
Министър Петя Аврамова и заместник-министър Николай Нанков в момента не
Коментари Харесай

Караянчева разкри какво се случва с двама от министрите, тъй като БСП поиска те да...

Министър Петя Аврамова и заместник-министър Николай Нанков сега не са в София и при първа опция ще дойдат в Народното събрание. Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева от парламентарната естрада в процедура.

Караянчева направи тази процедура, защото националният представител от ПГ на "БСП за България " Димитър Данчев попита какво се случва с настояването на групата му за чуване на министър Петя Аврамова по отношение на информацията, че не се продават електронни винетки.

„ Преди малко нашият сътрудник господин Свиленски прикани от тази естрада министърът на районното развиване госпожа Аврамова да пристигна тук и да изясни какво се случва с продажбата на винетки за транспортните средства над 3,5 тона “, сподели още Данчев и уточни, че Българска социалистическа партия продължава да получава позвънявания от превозвачи, които стоят по пътищата и не знаят какво да вършат.

„ Страх ли я е госпожа Аврамова да пристигна да отговори на българските превозвачи какво се случва през днешния ден? “, попита още Данчев.

„ От сутринта в страната е прекратена продажбата на електронни винетки. Хаосът с тол системата сега е цялостен, както ви го предсказвахме “, сподели пък Свиленски, представен от Фокус.

По думите му се продават единствено дневни и седмични винетки.

„ Превозвачите се чудят какво да вършат “, уточни още той. Свиленски посочи, че хаосът, за който Българска социалистическа партия е предупреждавала, към този момент е реалност.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР