Министър Николина Ангелкова посрещна министъра на туризма на Индонезия Ариеф

...
Министър Николина Ангелкова посрещна министъра на туризма на Индонезия Ариеф
Коментари Харесай

Министър Ангелкова се срещна в Лондон с министъра на туризма на Индонезия Ариеф Яхия

Министър Николина Ангелкова посрещна министъра на туризма на Индонезия Ариеф Яхия на българския щанд на ревюто WTM в Лондон и разиска с него настоящи въпроси на двустранното съдействие.

България има съществени обичаи в устойчивото развиване на летния и зимния туризъм и предлага доста конкурентни условия за вложения в бранша, уточни министър Ангелкова. Страната ни образува една от най-хубавите стойности за туристически артикул спрямо множеството страни в района си. Министерството на туризма започва второ издание на Инвестиционната карта в туризма, което ще включи нови планове за разнообразни райони на България, акцентира тя.

Министър Ангелкова увери сътрудника си, че далечните и перспективните пазари стават все по-силен фокус в маркетинговата и рекламната политика на страната ни.

България и Европа се трансформират в атрактивни дестинации за пътешественици от Далечния Изток, които с една аудиенция желаят да прегледат няколко страни, разясни министър Ангелкова. Тя осведоми за вероятността да се основат взаимни балкански направления за такива турове, които ще включват обекти на ЮНЕСКО от 11 страни в района.

Българският министър уточни също, че през 2017 година туристическите визити от Индонезия в България са били близо 4 хиляди, което е 30 на 100 растеж по отношение на 2016 година Възможностите са доста по-големи и съм уверена, че със взаимни старания можем да създадем този напредък резистентен, акцентира тя.

Министър Ангелкова предложения Ариеф Яхия да посети страната ни още този месец, когато на 15 и 16 ще се състои вторият Международен конгрес на международните цивилизации и историческите направления, проведен от Министерството на туризма и Световната организация по туризъм към Организация на обединените нации.

Рекламата на културното завещание на България е методът да се разпространяваме сполучливо на индонезийския пазар и по този начин да се усили притокът на ваши туристи, сподели още тя и добави, че зимният туризъм, СПА- и балнеоуслугите, културно-историческите обиколки също провокират огромен интерес измежду гостите на България.

Двамата министри се сплотиха към мнението, че цифровизацията играе извънредно значима роля за напредък в бранша. Туристическите администрации на България и Индонезия са подготвени да обменят информация за нови технологии и реклама, с цел да разпространяват взаимно туристическите си артикули.

Министър Яхия поздрави България за постигнатите високи резултати след основаването на Министерството на туризма като независима институция и изрази подготвеност за по-близко съдействие сред администрациите и бизнеса на двете страни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР