Министър на торите сподели пълзящо извинение и плати обезщетение на

...
Министър на торите сподели пълзящо извинение и плати обезщетение на
Коментари Харесай

Тори Мишел Донелан плаща обезщетение на професор, когото лъжливо нарече екстремист

Министър на торите показа пълзящо опрощение и заплати обезщетение на професор, откакто лъжливо загатна, че поддържа Хамас.

Министър по просвета и технологии Твърди се, че Мишел Донелан е нанесла " съществени вреди " на репутацията на проф. Кейт Санг, с цел да завоюва " евтина политическа точка ". В изказване госпожа Донелан призна, че е сбъркала, откакто е схванала неправилно обява в обществените медии.

Действията й бяха разказани като „ изключителни “, откакто проф. Санг стартира дело за клюка против министъра. Висшата тори също неправилно съобщи, че доктор Камна Пател е споделяла екстремистки материали.

Г-жа Донелан сподели в изказване през днешния ден: „ Както споделих на медиите тогава и желая да повторя в този момент: в никакъв случай не съм мислеше или твърди, че професор Санг или който и да е член на борда е направил закононарушение. Напълно одобрявам, че тя не е екстремист, покровител на Хамас или друга неразрешена организация и означавам, че без значение следствие заключи, че има няма доказателства, че е тя. "

П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР