Министър Кацаров не е в състояние да се справи с

...
Министър Кацаров не е в състояние да се справи с
Коментари Харесай

Нинова поиска оставката на Стойчо Кацаров

Министър Кацаров не е в положение да се оправи с рецесията, която се задълбочава. Очакваме да подаде оставка. Това разгласи на страницата си във Фейсбук водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова , която се базира на позиция на Изпълнителното бюро на левицата.

Повод за нея са дейностите на здравните управляващи, свързани с за ограничение на Коронавирус болестта, която у нас е в своя пик.
 Здравният министър: Не си даваме сметка какво ни чака, зеленият документ важи до момента в който не кажем друго Здравният министър: Не си даваме сметка какво ни чака, зеленият документ важи до момента в който не кажем друго
Почти 10 е сериозността на ситуацията по десетобалната система. Народът ни е изправен пред голямо тестване. Повечето хора не си дава...

" Ваксинирането е непринуден акт. Нека всеки, който желае, да го направи. Ваксината би помогнала да се ограничи разпространяването на заболяването и да избави човешки живот. В същото време не би трябвало да бъдат ограничавани конституционните права на жителите. Въвеждането от служебния кабинет на " зелен документ " по този недомислен метод е недопустимо и неработещо ", добавя Нинова.

" Тези ограничения се ползват в европейски страни, където висок % от популацията е имунизирано, само че е неприложимо за България. Ако подобен документ няма да се изисква за деца до 12 години, това значи ли, че е наложителен за деца сред 12-18 години и че те би трябвало да бъдат имунизирани? Настояваме решенията да бъдат анулирани и ограниченията да се обсъдят деликатно още веднъж ", приключва соцлидерът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР