Министър Караниколов проведе среща с представители на корейска компания, която

...
Министър Караниколов проведе среща с представители на корейска компания, която
Коментари Харесай

Корейска компания ще изнася български стоки за Азиатския пазар на стойност 300 млн. долара

Министър Караниколов организира среща с представители на корейска компания, която приготвя експорт на български артикули за Азиатския пазар на стойност 300 млн. $.

Южнокорейската комерсиална компания Encyiks&Human Group Co., Ltd. приготвя експорт на български артикули от хранително-вкусовата индустрия на стойност 300 млн. $. за Азиатския пазар. Това стана ясно по време на среща на министъра на стопанската система Емил Караниколов и Гилберт Лим, ръководител Южнокорейската компания. На срещата участваха още заместник-министърът на стопанската система Лъчезар Борисов, господин Петър Андонов, дипломат на България в Република Корея, както и представители на мениджмънта на компанията.

Encyiks&Human Group Co., Ltd. е извънреден дистрибутор в Азия на български артикули като минерална вода, млечни артикули и пробиотици, органични артикули, кашкавал и сирене, лавандулово масло и артикули, основани на розово масло от български компании. Във връзка с подписването на контракт преди месец за бизнес съдействие сред южнокорейската комерсиална компания и основана в Шънчжън китайска комерсиална компания се приготвя експорт на български артикули на стойност 300 млн. щ.д. за Китай и Република Корея.

Гилберт Лим уточни, че компанията към този момент от две години работи с над 15 български колегата експортьори и акцентира, че българските артикули се одобряват извънредно добре на Азиатския пазар, заради изключителното им качество. По думите му задачата на южнокорейската компания е да показа страната ни и нейните артикули като бранд за здравословни и био храни.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР