Министър Данаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970

...
Министър Данаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970
Коментари Харесай

Данаил Кирилов участва в Националната програма Управленски умения

Министър Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св. срещна млади водачи от парламентарно показаните партии, общественици и членове на неправителствени организации с главните политики, провеждани от Министерство на правораздаването в региона на детското правораздаване. Днес той взе участие като преподавател в Националната стратегия "Управленски умения " по време на образование, проведено от Българското учебно заведение за политика "Димитър Паница ".

Един от акцентите в изявлението на министър Кирилов бе, че тематиката за детското правораздаване е стратегическа за българското държавно управление, тъй като слага в центъра правата на детето и отговорността на страната за тяхната грижа.

Законодателната политика на България третира фамилията като естествена среда, в която детето се отглежда и възпитава. В това отношение приемането на нов закон за детско правораздаване продължава да бъде главно предизвикателство пред промяната в бранша. Към момента работата по законопроекта продължава.

Херо Мустафа и Джесика Ким разискаха правилата на върховенството на закона с Данаил Кирилов

Извън това Министерство на правораздаването продължава интензивно да следи за ефикасното действие на построените от него в страната така наречен сини стаи – профилирани пространства за щадящо чуване на малолетни и малолетни по цивилен и наказателни производства.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР