Минимум четири от пет представителки на нежния пол не достигат

...
Минимум четири от пет представителки на нежния пол не достигат
Коментари Харесай

Тъжно проучване: Повечето жени не получават оргазъм

Минимум четири от пет представителки на нежния пол не доближават връхната точка в половия акт от пенетративен секс, написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от американско изследване.
 

Допитването, обхванало 1000 дами, демонстрира, че множеството от тях (80 процента) не могат да получат оргазъм без стимулация на клитора . Представителките на нежния пол, които стигат до кулминационната точка в секса единствено от вагинално навлизане, са едвам 18 %.
 
Близо 75 % от интервюираните дами споделят, че се нуждаят от стимулация на клитора , с цел да доближат връхната точка в половия акт, или за по-качествен оргазъм .

 
Изследователите от Колежа по публично опазване на здравето към университета на Индиана означават също, че дамите имат " разнороден набор " от желания, когато става въпрос за вагинално допиране, местонахождение и напън.
 

" Резултатите от актуалното изследване оспорват неправилното , само че необятно публикувано разбиране , че съществуват универсални полови придвижвания , които са подобаващи за всички ", споделя Брайън Додж от изследователския екип.-->

Ако дамите имат проблеми с оргазма , рекомендацията на сексолозите е да се концентрират не върху приемането му, а върху ерогенните си зони и половото наслаждение.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР