Минималните температури в страната тази сутрин ще са между 17°

...
Минималните температури в страната тази сутрин ще са между 17°
Коментари Харесай

Опасните жеги продължават, температурите стигат 40 градуса

Минималните температури в страната тази заран ще са сред 17° и 23°. През деня времето ще е най-вече слънчево, а следобяд над планините към западните региони облаците ще се усилват, само че превалявания не се чакат.
 
Вятърът ще бъде слаб от северозапад със скорост от до 20 км/час, а оптималните температури в страната още веднъж ще са доста високи - от 34° до 39°, а в крайните южни и югозападни региони - до 40 градуса.
 
На морето времето ще е най-вече слънчево с раздрана облачност и вятърът ще бъде от изток от слаб до сдържан южното крайбрежие. Максималната температура на въздуха край морето ще бъде сред 28° и 29°. Температурата на морската вода ще е 24° по северното крайбрежие и до 25° по южното. Вълнението по северното и южното крайбрежие ще бъде едва с височина на вълната до 1,5 м. 
 
По планините ще има раздрана облачност, а вятърът по високите елементи над 2200 м. височина ще бъде слаб до сдържан от северозапад със скорост 20-25 км/час. Максималните температури до 2000 м. височина ще са към 14°, а на 1500 - 23°.
 
В сряда показанията на термометрите в южните елементи от страната ще надвишават още веднъж 40 градуса. В четвъртък се чакат летни превалявания и мощни гръмотевични стихии в западните и в южните региони. В петък разхладителни дъждове се чакат в Южна България.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР